Meer Terug naar website

Producten: laatst toegevoegd

  • {{cartItem.Quantity > 1 ? cartItem.Quantity + "x" : ""}} {{cartItem.Product.Title}} {{cartItem.Frequency}} {{cartItem.Product.Title}} [Shop/General/Mini Shopping Cart/Quantity]: {{cartItem.Quantity}} {{cartItem.Quantity > 1 ? cartItem.Quantity + "x" : ""}} {{cartItem.Product.Title}} {{cartItem.Color}}
Totaal: {{NrOfProducts}} artikelen Naar uw producten
Restafval

Restafval

Bij Van Gansewinkel geven we afval een tweede leven in de vorm van grondstoffen. Daarbij is scheiding van groot belang. Er blijft echter altijd een gedeelte over dat niet meer gescheiden en gerecycled kan worden. Dit restafval geven wij na verdere uitsortering ook een tweede leven in de vorm van (duurzame) energie. Ook u kunt uw restafval inzamelen.

Draag uw steentje bij

Door BE-LOW ondergrondse afvalcontainers of een rolcontainer te huren bij Van Gansewinkel draagt u bij aan het inzamelen van restafval of overig bedrijfsafval. Zo worden reststoffen die niet recyclebaar zijn toch nuttig hergebruikt. Onder bedrijfsafval vallen alle afvalstoffen afkomstig uit de dienstverlenende sector (winkels, kantoren, inrichtingen e.d.) en industriƫle sector, die niet direct afkomstig zijn uit het productieproces en qua aard en samenstelling overeenkomen met huishoudelijk afval.

Energie en waardevolle materialen uit overig bedrijfsafval

Voor het huren van een afvalcontainer van 240 t/m 5000 liter bent u bij Van Gansewinkel aan het juiste adres. Het restafval dat we ophalen, scheiden we en verwerken we in afvalenergiecentrales. Op onze website kunt u meer lezen over hoe dit precies in zijn werk gaat.