Meer Terug naar website

Producten: laatst toegevoegd

  • {{cartItem.Quantity > 1 ? cartItem.Quantity + "x" : ""}} {{cartItem.Product.Title}} {{cartItem.Frequency}} {{cartItem.Product.Title}} [Shop/General/Mini Shopping Cart/Quantity]: {{cartItem.Quantity}} {{cartItem.Quantity > 1 ? cartItem.Quantity + "x" : ""}} {{cartItem.Product.Title}} {{cartItem.Color}}
Totaal: {{NrOfProducts}} artikelen Naar uw producten
Glas

Glasafval

Glas is de perfecte grondstof voor nieuw glas, omdat het keer op keer opnieuw te gebruiken is zonder kwaliteitsverlies. Zamel uw glasafval daarom in met één van de containers van Van Gansewinkel om glas te scheiden. Bekijk de mogelijkheden of neem contact met ons op voor deskundig advies op maat. Onze containers zijn te huur van 240 t/m 3000 liter.

Welk glas mag bij dit afval?

Van Gansewinkel ziet niet al het glas als (glas)afval. Glazen flessen, potten en ander verpakkingsglas in alle mogelijke kleurverhoudingen wel. Voor vlakglas, meer dan 500 kilogram breuk per kuub glas (zoveel mogelijk hele flessen), steen-, keramiek- en porseleinachtige materialen, papier en plastic, metalen, injectienaalden, gevaarlijke stoffen en borosilicaat glas (hittebestendig) kunt u andere containers huren.

Wij halen uw glas graag op

Maak van glas geen afval maar help door middel van glasrecyclage glasafval om te zetten in grondstoffen voor nieuw glas. Zo draagt ook u uw steentje bij aan een beter milieu. Wij komen uw glasafval zo vaak als u dat wilt ophalen.