Meer Terug naar website

Producten: laatst toegevoegd

  • {{cartItem.Quantity > 1 ? cartItem.Quantity + "x" : ""}} {{cartItem.Product.Title}} {{cartItem.Frequency}} {{cartItem.Product.Title}} [Shop/General/Mini Shopping Cart/Quantity]: {{cartItem.Quantity}} {{cartItem.Quantity > 1 ? cartItem.Quantity + "x" : ""}} {{cartItem.Product.Title}} {{cartItem.Color}}
Totaal: {{NrOfProducts}} artikelen Naar uw producten
Gevaarlijk- en chemisch afval

Gevaarlijk- en chemisch afval

Met gevaarlijk afval moet u voorzichtig omgaan. Of u nu kleine of grote hoeveelheden chemisch afval produceert, van printers tot oplosmiddelen, onze speciale gevaarlijk-afvalhelpdesk staat u graag te woord om samen met u tot een oplossing op maat te komen. Of vraag direct een offerte aan voor het ophalen van chemisch afval. Wij verrassen u graag met onze scherpe tarieven.

Chemisch afval veilig inzamelen en vervoeren

Van Gansewinkel Chemicals heeft de benodigde expertise en mogelijkheden in huis om gevaarlijk afval op de juiste wijze af te voeren en te verwerken, of dit nu op regelmatige basis is of slechts eenmalig. Zo heeft u ook direct bewijs om aan controlerende instanties te overhandigen.

Professionele reiniging

Heeft u naast gevaarlijk afval putten, tanks, leidingsystemen en installaties die gereinigd dienen te worden? Ook hiervoor staan de experts van Van Gansewinkel voor u klaar. Voorkom gevaren voor mens en milieu en neem vrijblijvend contact met ons op.