Meer Terug naar website

Producten: laatst toegevoegd

  • {{cartItem.Quantity > 1 ? cartItem.Quantity + "x" : ""}} {{cartItem.Product.Title}} {{cartItem.Frequency}} {{cartItem.Product.Title}} [Shop/General/Mini Shopping Cart/Quantity]: {{cartItem.Quantity}} {{cartItem.Quantity > 1 ? cartItem.Quantity + "x" : ""}} {{cartItem.Product.Title}} {{cartItem.Color}}
Totaal: {{NrOfProducts}} artikelen Naar uw producten

Soorten afval

Afval bestaat niet. Wij zien afval niet als het einde maar als het begin van een cyclus. Afval verdient een tweede leven, door afvalstromen bijvoorbeeld nuttig toe te passen als basis voor nieuwe grondstoffen. Dat geeft waarde aan afval. Voor onze klanten én voor het milieu.

Bekijk alle afvalstromen

Bekijk voor de meest voorkomende afvalstromen hoe we de grondstoffen herwinnen en wat de milieuvoordelen hiervan zijn. Maak uw keuze uit onderstaande soorten afval.

Iedere afvalstroom hergebruiken

Wij maken van afvalstromen weer iets moois. Recyclage is daarbij een belangrijke bron van inspiratie: het afval van vandaag vormt de grondstof voor nieuwe producten van morgen. Inmiddels geven we al meer dan 93% van alle soorten afval die door onze handen gaan daadwerkelijk dat tweede leven. U kunt hier aan bijdragen door uw afval te scheiden en hiervoor een container te huren.