Meer Terug naar website

Zoeken

Producten: laatst toegevoegd

  • {{cartItem.Quantity > 1 ? cartItem.Quantity + "x" : ""}} {{cartItem.Product.Title}} {{cartItem.Frequency}} {{cartItem.Product.Title}} [Shop/General/Mini Shopping Cart/Quantity]: {{cartItem.Quantity}} {{cartItem.Quantity > 1 ? cartItem.Quantity + "x" : ""}} {{cartItem.Product.Title}} {{cartItem.Color}}
Totaal: {{NrOfProducts}} artikelen Naar uw producten
Vertrouwelijke vernietiging

Vertrouwelijke vernietiging

Heeft u wel eens nagedacht wat er kan gebeuren als uw vertrouwelijke gegevens, op straat komen te liggen? Als een partij goederen die u niet meer op de markt wilde hebben, toch opduikt in de ambulante handel? Oude kleding van uw personeel misbruikt wordt?

Als u de garantie wilt dat bepaalde partijen producten of goederen niet meer bruikbaar zijn, bent u bij Destra Totaal aan het goede adres. Wat is vertrouwelijke vernietiging? Bij vertrouwelijke vernietiging wordt een partij goederen:

Vertrouwelijk en afgesloten ingezameld.

Naar een beveiligde locatie gebracht. De goederen worden daar onverhandelbaar of onbruikbaar gemaakt; kortom vernietigd.

Waarom vertrouwelijk?

Als u zekerheid wilt en de garantie dat uw producten(afval) onverhandelbaar en onbruikbaar gemaakt dan doet u er goed aan dit vertrouwelijk te doen met Destra Totaal. In de dagelijkse praktijk merken we dat er een vijftal redenen is om vertrouwelijk te vernietigen:

  1. Bescherming van mens en milieu
  2. Imagobescherming
  3. Bescherming economische waarde
  4. Fraudepreventie
  5. Naleving douane-regelgeving
  6. Vernietigingsmethoden

Materiaalsoorten

Destra Totaal is inzetbaar voor al uw goederen of producten, met uitzondering van chemische en gevaarlijke stoffen. Papier & karton, kunststof, metalen, hout of combinaties van deze materialen in de vorm van apparaten e.d. zijn goed vernietigbaar. Elke partij is anders, maar voor elke partij heben we een oplossing. Vraag naar de mogelijkheden.

Bovendien duurzaam

Afval bestaat niet is ons credo. We streven er dan ook naar om zoveel mogelijk producten weer een nieuw leven in de vorm van grondstoffen te geven. Ook vertrouwelijke vernietiging doen we daarom zo duurzaam mogelijk. Het onbruikbaar en onverhandelbaar maken van de goederen staat voorop, maar waar mogelijk prefereren we duurzamere vernietigingstechnieken shredderen, versnipperen, snijden en persen boven verbranding.

Interesse?

Partijen goederen

Heeft u een partij goederen die u graag vertrouwelijk wilt vernietigingen? Bel gratis 0800 - 11114 of vul het adviesformulier in.

Vertrouwelijke papier inzameling en vernietiging

Heeft u wekelijks of maandelijks vertrouwelijk papier? En u wilt dit regelmatig laten ophalen? Klik hier voor ons overzicht aan containers voor de vertrouwelijke papierinzameling.

Bekijk destradata.be