Meer Terug naar website

Zoeken

Producten: laatst toegevoegd

  • {{cartItem.Quantity > 1 ? cartItem.Quantity + "x" : ""}} {{cartItem.Product.Title}} {{cartItem.Frequency}} {{cartItem.Product.Title}} [Shop/General/Mini Shopping Cart/Quantity]: {{cartItem.Quantity}} {{cartItem.Quantity > 1 ? cartItem.Quantity + "x" : ""}} {{cartItem.Product.Title}} {{cartItem.Color}}
Totaal: {{NrOfProducts}} artikelen Naar uw producten
Reinigingsdiensten

Reinigingsdienst

In iedere organisatie en op elk terrein ontstaat vervuiling. Van Gansewinkel heeft uiteenlopende oplossingen voor het schoonhouden van locaties. U kunt hierbij denken aan industriële reiniging, veegwerkzaamheden voor de wegenbouw, een reinigingsdienst voor parkeer- en bedrijfsterreinen, trottoirkolken, rioolputten en pompkelders. Maar denk hierbij ook aan een reinigingsdienst voor machineparken, smeer- en vetputten, tanks en bassins.

Ten behoeve van onze reinigingsdienst beschikt Van Gansewinkel over een geavanceerd en divers wagenpark. Voorzien van alle keuringen en certificaten en bediend door vakkundig opgeleid personeel. Met onze diversiteit aan diensten zorgen wij op effectieve en efficiënte wijze voor een representatief en veilig terrein of werkomgeving.

Onze reinigingswerkzaamheden