Meer Terug naar website

Producten: laatst toegevoegd

  • {{cartItem.Quantity > 1 ? cartItem.Quantity + "x" : ""}} {{cartItem.Product.Title}} {{cartItem.Frequency}} {{cartItem.Product.Title}} [Shop/General/Mini Shopping Cart/Quantity]: {{cartItem.Quantity}} {{cartItem.Quantity > 1 ? cartItem.Quantity + "x" : ""}} {{cartItem.Product.Title}} {{cartItem.Color}}
Totaal: {{NrOfProducts}} artikelen Naar uw producten

Bedrijfsafval

Bekijk onze containers

Wilt u een container huren?

Geef aan welk afval u heeft en bekijk welke oplossingen wij hiervoor bieden.

;

Van Gansewinkel: Altijd een oplossing voor uw bedrijfsafval

Wij maken van bedrijfsafval weer iets moois. Het afval van vandaag vormt de grondstof voor de producten van morgen. Inmiddels geven wij 75% van het bedrijfsafval, dat we zoveel mogelijk gescheiden inzamelen, een tweede leven.

Bekijk hoe wij in de meest voorkomende afvalstromen inzamelen, verwerken en wij hieruit de grondstoffen herwinnen.

Lees meer

Meest gekozen containers

Binnen 5 minuten de juiste container voor uw bedrijf

Weet u nog niet zeker welke container u nu precies nodig heeft voor uw afval? Maak gebruik van onze keuzehulp en wij zorgen ervoor dat u de beste en meest milieuvriendelijke oplossing voor uw bedrijf krijgt.

Diensten

Van Gansewinkel is groot in afvalinzameling, afvalverwerking en aanverwante diensten. Maar we zamelen niet alleen bedrijfsafval in. We bewerken of verwerken het tot grondstoffen en energie. Wij zien bedrijfsafval namelijk niet als ongewenst, we geven het een tweede leven. Hiermee voorkomen we jaarlijks de uitstoot van 1,17 miljoen ton CO2.


Sectoroplossingen

Al ruim 50 jaar verzamelt en verwerkt Van Gansewinkel alle soorten bedrijfsafval. Van eenvoudig huishoudelijk afval tot specifiek chemisch afval. Bij kleine en grote bedrijven. Door deze jarenlange ervaring hebben we veel kennis opgedaan van de specifieke (afval)vraagstukken in verschillende sectoren.

Wilt u weten wat de (afval)vraagstukken in uw sector zijn? Bekijk dan de tendensen en ontwikkelingen die wij zien binnen de verschillende sectoren.

Lees meer

Niet gevonden wat u zocht?

Onze klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 – 17:00

Bel gratis

0800 - 11 11 4

Bekijk onze veelgestelde vragen

Social media

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes? Dit kan via ons afvaljournaal maar ook via Social media