Over Van Gansewinkel

Van Gansewinkel Groep is zowel afvaldienstverlener als grondstoffen- en energieleverancier. Het bedrijf zamelt afval in en bewerkt of verwerkt afval tot grondstoffen en energie. Thuismarkt is de Benelux, maar Van Gansewinkel Groep is ook actief in Duitsland, Frankrijk, Portugal en Hongarije. Ongeveer 5.800 medewerkers realiseren een jaaromzet van circa € 1,0 miljard.

Kennis, Inzameling en Recycling
Veel mensen kennen Van Gansewinkel vooral van de wagens. Dagelijks zijn er in de Benelux meer dan 1000 onderweg om afval (of beter gezegd grondstoffen) in te zamelen bij bedrijven, instellingen en consumenten.

Maar Van Gansewinkel is veel meer dan een traditionele inzamelaar. Wij denken niet in afvalstromen, maar in grondstoffen en energie. Voor ons is afval het begin van iets moois.

Vanuit een ruime ervaring (sinds 1964) en gedegen innovatieve kennis ontwikkelt Van Gansewinkel duurzame klantgerichte oplossingen. Ons doel is daarbij steeds te voorkomen dat iets definitief afval wordt.

Bij u in de buurt
Van Gansewinkel is marktleider in de Benelux en zamelt bij meer dan 120.000 bedrijven het afval in. Bedrijven die variëren van een eenmanszaak met weinig afval tot grote industriële complexen. Per branche hebben we specifieke kennis in huis, die we vertalen in klantgerichte oplossingen.

Van Gansewinkel heeft een uitgebreid en dekkend netwerk van vestigingen in de gehele Benelux. We komen altijd met regelmaat bij u in de buurt en kennen daarom ook de lokale situatie.

Waarschijnlijk ziet u onze wagens al met regelmaat rijden. Als u ook gebruik wilt maken van onze dienstverlening kunt u dat snel en eenvoudig on-line in onze webshop regelen.

Van Gansewinkel Groep
Van Gansewinkel is onderdeel van de Van Gansewinkel Groep die met haar dochterbedrijven actief is in de gehele afvalketen. Meer weten over Van Gansewinkel Groep? Bezoek dan de website www.vangansewinkelgroep.be.

Zelf regelen

» FactuurDigitaal gebruiken
» Adreswijziging doorgeven
» Ledigingskalender aanvragen
» Informatie aanvragen
» Klacht doorgevenRegel het met MyVanGansewinkel

Bedrijfsfilm

video_thumbnail_220

De nieuwe bedrijfsvideo benadrukt het ‘waarom’ achter Van Gansewinkel. Met andere woorden, waarom doen we de dingen die we dagdagelijks doen?

Tevreden klanten

In ons jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek is Van Gansewinkel beoordeeld met een 8,7. Dit is gebaseerd op 590 beoordelingen.

Offerte aanvragen

Op zoek naar een oplossing voor uw afval? Kijk in onze webshop voor een afvalcontainer of vraag eerst om advies.

Ik wil graag advies over...

Vraag advies

...uw vertrouwelijk papier 100% gegarandeerd vertrouwelijk behandeld wordt en toch volledig hergebruikt kan worden als tissue- en toiletpapier?