Het concept

Duurzaamheid zwart op wit
Van Gansewinkel Office Paper is een uniek product, en meer nog: een uniek concept. Het komt tot stand volgens de principes van Cradle to Cradle, in samenwerking met partners in de papierketen. Als gebruiker kunt ú de cirkel sluiten.

Stel, we nemen een vel. Een onbeschreven blad dat ruimte biedt aan mooie woorden, harde cijfers, prikkelende plannen. Wat u er maar op kwijt wilt. Al snel volgen nieuwe woorden, cijfers en plannen en hebt u de oude niet meer nodig. U gooit ze liever niet in de prullenbak, maar kiest voor vertrouwelijke vernietiging via Destra Data.

Destra Data
Destra Data, dat is vertrouwelijke inzameling en vernietiging van uw kantoorpapier door Van Gansewinkel. Office Paper, maar ook ander kantoorpapier wordt in een 100% gesloten circuit ingezameld, vernietigd en als snippers aangeleverd bij onze partner Steinbeis. Die maakt er op uiterst duurzame wijze Van Gansewinkel Office Paper van. Zo komt het uiteindelijk weer bij u terecht en begint de reis van voor af aan. Lees meer over Destra Data

Bestellen


Bestel Van Gansewinkel Office paper nu bij één van onze partners.

Bestel nu!

Sluit de cirkel, laat uw kantoorpapier vertrouwelijk vernietigen!

Heeft u nog geen Destra Data container, maar wilt u ook de cirkel sluiten? Vraag een offerte op maat aan en ontdek hoeveel u bespaart!


Offerte aanvragen