FactuurDigitaal

Duurzaam denken is goed. Duurzaam doen is beter. Van Gansewinkel biedt u FactuurDigitaal: uw factuur per e-mail en online. Efficiënt, servicegericht, veilig en snel. Bovendien duurzaam; we sparen samen het milieu door geen papier meer te gebruiken.

De naam zegt het al: FactuurDigitaal is een digitale versie van de “papieren” factuur zoals u die altijd met de post ontvangt. Van Gansewinkel biedt u 2 mogelijkheden voor het digitaal ontvangen van uw facturen:

Factuur per e-mail
Het is mogelijk om uw facturen als digitaal bestand (PDF) per e-mail te ontvangen. Daarnaast worden vanaf dat moment alle facturen 18 maanden opgeslagen in een digitaal archief, dat u altijd kunt raadplegen.

Zoomit
U kunt ook kiezen voor Zoomit. Met deze gratis dienst in Internet Banking handelt u facturen en betalingen snel en gemakkelijk af. Wanneer een nieuwe factuur beschikbaar is in Internet Banking, ontvangt u een seintje per email. Uw factuur ziet er uit net zoals de papieren versie. Overtypen van betalingen in Internet Banking hoeft niet meer, het overschrijvingsformulier is vooraf ingevuld. Goedgekeurde facturen betaal je in enkele kliks. Meer informatie op www.zoomit.be.

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over FactuurDigitaal? Alle antwoorden op veelgestelde vragen hebben we voor u op een rij gezet. Ga naar de veelgestelde vragen

Wilt u gebruik maken van FactuurDigitaal? Meld u dan nu aan!

U kunt zich aanmelden via MyVanGansewinkel.

Heeft u nog geen inlog voor MyVanGansewinkel? Maak hier uw eigen inlog aan.

Zelf regelen

» FactuurDigitaal gebruiken
» Adreswijziging doorgeven
» Ledigingskalender aanvragen
» Informatie aanvragen
» Klacht doorgevenRegel het met MyVanGansewinkel

Bedrijfsfilm

video_thumbnail_220

De nieuwe bedrijfsvideo benadrukt het ‘waarom’ achter Van Gansewinkel. Met andere woorden, waarom doen we de dingen die we dagdagelijks doen?

Tevreden klanten

In ons jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek is Van Gansewinkel beoordeeld met een 8,7. Dit is gebaseerd op 590 beoordelingen.

Offerte aanvragen

Op zoek naar een oplossing voor uw afval? Kijk in onze webshop voor een afvalcontainer of vraag eerst om advies.

Ik wil graag advies over...

Vraag advies