Klein gevaarlijk afval

Klein gevaarlijk afval (KGA)

Elk bedrijf produceert gevaarlijk afval. Of het nu gaat om KGA, industrieel gevaarlijk afval, afvalolie (afgewerkte olie), verfafval, chemisch of medisch afval, van Gansewinkel biedt u een gepaste duurzame oplossing.

 

Wilt u geadviseerd worden over de afvoer van gevaarlijk afval? Neem dan contact met ons op!

Gevaarlijke afvalstoffen

Wij staan voor onze visie “afval bestaat niet”. Ook voor gevaarlijke afvalstoffen zoeken wij steeds naar de meest ecologische en duurzame oplossing door het afval zoveel mogelijk als materiaal- of energiebron in te zetten. Wij bieden oplossingen op maat voor KMO’s, grote multinationals en overheidsdiensten. Deze oplossingen gaan van afvalbundels (abonnementen voor totale dienstverlening die alle afvalstoffen van die sector omvatten) tot Integraal Afvalbeheer waar wij zelfs op de vloer bij het bedrijf de zorg voor de afvalstoffen overnemen.

Wilt u meer weten over de afvoer van gevaarlijk afval? Neem dan gerust contact met ons op!

Medisch afval

Van Gansewinkel is marktleider in risicohoudend medisch afval. Zowel ziekenhuizen, artsenpraktijken, verzorgingstehuizen als medische labo’s doen beroep op van Gansewinkel om voor deze complexe afvalstof van een goede totaaloplossing verzekerd te zijn. Door met van Gansewinkel in zee te gaan, wordt u volledig ontzorgd.

Verfafval

Eén van de meest voorkomende afvalstoffen is verfafval. Zowel verf in kleinverpakking (blikken en emmers) als volle vaten met verf, kunnen bij van Gansewinkel verzekerd zijn van een tweede leven. De verf en de kunststof verpakking wordt omgezet tot energie en de metalen verpakkingen worden gerecycleerd als materiaal.

Elk bedrijf, hoe klein ook heeft gevaarlijk afval. Dit KGA (klein gevaarlijk Afval) kan op een veilige en duurzame manier worden opgehaald in de chemobox. U hoeft zich geen zorgen te maken over meldingen en afroepen : op een vastgesteld tijdstip wordt de box leeggemaakt en gesorteerd afgevoerd met onze chemiewagen.

Vraag ons om advies!

Zelf regelen

» FactuurDigitaal gebruiken
» Adreswijziging doorgeven
» Ledigingskalender aanvragen
» Informatie aanvragen
» Klacht doorgevenRegel het met MyVanGansewinkel

Offerte aanvragen

Op zoek naar een oplossing voor uw afval? Kijk in onze webshop voor een afvalcontainer of vraag eerst om advies.

Ik wil graag advies over...

Vraag advies