Klein gevaarlijk afval

Gevaarlijk afval

Elk bedrijf produceert gevaarlijk afval. Van kleine tot grote hoeveelheden en in vele verschillende categorieën en stromen. Van Gansewinkel heeft de ervaring en de mogelijkheden voor een efficiënte aanpak bij het analyseren, sorteren, verpakken, afvoeren, opslaan en be- en verwerken van dit gevaarlijk afval.

Van Gansewinkel Chemicals is expert op het gebied van inzameling, transport en verwerking van chemisch afval en andere gevaarlijke afvalstromen. Daarnaast bieden we een breed scala aan diensten op het vlak van de reiniging van (industriële) installaties, leidingsystemen, putten en tanks.

Altijd een oplossing voor uw gevaarlijk afval
Het gescheiden inzamelen en verwerken van gevaarlijk afvalstromen is essentieel om gevaar voor mens en milieu te vermijden. Bovendien dient u te allen tijde met controlerende instanties te kunnen overleggen wat u met uw gevaarlijk afval doet en heeft gedaan. Van Gansewinkel Chemicals neemt die zorg uit handen.

gw-284-2

Vind een oplossing voor uw gevaarlijk afval


Meer informatie

Bekijk de oplossingen voor uw branche


Meer informatie

Vraag advies aan onze gevaarlijk- afvalhelpdesk


Meer informatie

Zelf regelen

» FactuurDigitaal gebruiken
» Adreswijziging doorgeven
» Ledigingskalender aanvragen
» Informatie aanvragen
» Klacht doorgevenRegel het met MyVanGansewinkel

Bedrijfsfilm

video_thumbnail_220

De nieuwe bedrijfsvideo benadrukt het ‘waarom’ achter Van Gansewinkel. Met andere woorden, waarom doen we de dingen die we dagdagelijks doen?

Tevreden klanten

In ons jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek is Van Gansewinkel beoordeeld met een 8,7. Dit is gebaseerd op 590 beoordelingen.

Offerte aanvragen

Op zoek naar een oplossing voor uw afval? Kijk in onze webshop voor een afvalcontainer of vraag eerst om advies.

Ik wil graag advies over...

Vraag advies