Afvalcontainers

Gescheiden inzameling van afval start met de keuze van een geschikte afvalcontainer. Deze keuze maakt u op basis van de hoeveelheid afval die u heeft, maar ook op basis van de beschikbare ruimte bij uw bedrijf.

Wij hebben een breed scala aan inzamelmiddelen en containers in assortiment. Hiermee hebben wij altijd een oplossing die past bij het afval dat bij u vrijkomt.

Rolcontainers
Afvalstromen als restafval, papier/karton, flessenglas, GFT en vertrouwelijke documenten zamelen wij in middels rolcontainers. Deze verrijdbare afvalcontainers zijn gemaakt van kunststof of van staal.
Rolcontainers zijn er in diverse maten, variërend van 240 liter t/m 5000 liter.

De inhoudsmaat en ledigingsfrequentie stemmen wij af op de aard en de hoeveelheid van uw afval. Het all-in abonnementstarief omvat de kosten voor lediging, afvoer en be- en verwerking van het afval. Ook de huur en het technisch onderhoud van de afvalcontainer zijn daarbij inbegrepen.

Geïnteresseerd in een rolcontainer? Kijk in onze webshop of vraag hier om advies.

Afzetcontainers
Onze afzetcontainers zijn uitermate geschikt voor de inzameling van bouw- en sloopafval, hout en grof afval. Deze afvalcontainers zijn ook geschikt voor monostromen zoals papier, restafval en kunststof. We verhuren afzetcontainers in diverse maten, vanaf 12 m³ tot en met 40 m³. Afhankelijk van het gebruik biedt Van Gansewinkel u een open, gesloten of magazijncontainer. Ook beschikken we over specifieke afzetcontainers, zoals ontwaterings- en stofcontainers.

Meer weten over afzetcontainers? Kijk in onze webshop of vraag hier om advies.

Semi-ondergrondse containers: De BE-LOW
In de BE-LOW kunnen grote hoeveelheden restafval, papier/karton of glas worden ingezameld. Toch is de ruimte die zij innemen op uw terrein beperkt. Dit komt doordat bijna tweederde van de container zich onder de grond bevindt. Hierdoor is het grootste deel van de BE-LOW uit het zicht. Bovendien blijft het afval op natuurlijke wijze koel, waardoor geurhinder vermeden wordt. Het deel dat zich boven de grond bevindt, kan aan iedere stijl worden aangepast. Zo sluit de BE-LOW altijd aan bij de uitstraling van uw terrein.

Kijk hier voor meer informatie of vraag een offerte aan via onze webshop

Van Gansewinkel is beoordeeld met een 8.2. Dit is gebaseerd op 1180 beoordelingen.

Zelf regelen

» FactuurDigitaal gebruiken
» Adreswijziging doorgeven
» Ledigingskalender aanvragen
» Informatie aanvragen
» Klacht doorgevenRegel het met MyVanGansewinkel

Tevreden klanten

In ons jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek is Van Gansewinkel beoordeeld met een 8,7. Dit is gebaseerd op 590 beoordelingen.

Offerte aanvragen

Op zoek naar een oplossing voor uw afval? Kijk in onze webshop voor een afvalcontainer of vraag eerst om advies.

Ik wil graag advies over...

Vraag advies